X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Iker Casillas na Hyundaievi prireditvi

Iker Casillas je naslovil medije na promocijskem dogodku, ki ga je organiziral koncern Hyundai. Vratar je spregovoril o ciljih ekipe v letošnji sezoni: “Želimo si ponovno doseči isto identiteto, kot smo jo imeli lansko leto, ko smo v prvenstvu dominirali od začetka do konca. Ne smemo več izgubljati točk, razmišljati moramo zgolj o zmagah s katerimi bomo osrečili naše navijače. Z zmago na Super pokalu smo poravnali nekaj starih računov, vendar ne moremo živeti na starih lovorikah.”

Kapetan Real Madrida se je udeležil prireditve podjetja Hyundai, na kateri je bil organizaciji “NGO Strret Football World” podeljen ček za 50.000 eurov. Organizacija se ukvarja s promocijo športa pri otrokih z različnimi težavami. Iker je najprej spregovoril o Cristianu Ronaldu: “Mislim, da z njim ni nič narobe. Vsi smo se pripravljali na tekme z reprezentancami. Kot navijač Real Madrida sem vesel, da Cristiano igra na našem stadionu,  Cristiano pa je lahko vesel, da igra za Real Madrid, ki je trenutno najboljša ekipa na svetu. Partnerstvo torej ne bi moglo biti boljše.”

Ko so ga mediji povprašali, kako se je bilo po reprezentančnem premoru srečati s soigralci je San Iker povedal tole: “Ni bilo nobenega sestanka v slačilnici, saj menim, da za to ni bilo potrebe. Vsi se počutimo dobro, čestitali smo si za reprezentančne uspehe, vzdušje je fantastično. Strinjam se s tem, kar se je govorilo zadnje dni, da občinstvo uživa v Ronaldovi prisotnosti, Cristiano pa uživa v tem klubu in skupaj z ekipo osvaja točke za Real Madrid.”

Casillas je ob tem poudaril, da je trenutno pomembno zgolj dobro igranje in osvajanje naslovov: “Pomembnejše od vsega kar se govori, je naše sobotno gostovanje v Sevilli. Šele nato lahko razmišljamo o ostalih tekmah. Sedaj nas more skrbeti zgolj sobotna zmaga, saj bi vsaka napaka lahko resno ogrozila naše ambicije po osvojitvi La Lige.”

Kapetan je spregovoril tudi o tem, kako je ekipa sprejela nova igralca, osredotočil se je predvsem na Modrića: “Pripravili smo mu toplo dobrodošlico. To je zanj zares velika sprememba, saj Madrid ni podoben Londonu. Hitro se bo privadil na življenje v Španiji, saj je zelo kvaliteten nogometaš.”

Kar se tiče Zlate žoge je povedal: “V ekipi Real Madrida imamo igralce, ki bi si zaslužili osvojiti Zlato  žogo. Na koncu pride do odločitve vsakega posameznega novinarja in trenerja, ki glasuje za to, kdo bo dobil to prestižno nagrado. V smislu zaslug pa ima Real Madrid veliko igralcev, ki so to leto osvojili naslove, vključno s Cristianom Ronaldom, ki je odigral sezono na zelo visokem nivoju.”