X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Jaycee Carrol

JAYCEE Carroll je prispel eno uro pred treningom Real Madrida. Njegovega navdušenja ne manjka, ampak priti do Valle de Cañas las ob 16:00 namesto 17:00 je bila šala v garderobi. Po mesecu dni z reprezentanco Azerbajdžana na kvalifikacij za Eurobasket, je zunanji strelec Reala priznal, da je bil nestrpen, da se vrne in vidi svoje “prijatelje” in “začne s treningi”. Jutri bo potoval v Alicante, kjer bo odigral turnir Spa Porta Maris & Suites del Mar, kjer bodo beli imeli svojo ​​peto pripravljalno prijateljsko tekmo proti Lucentum.

Za vas je bilo to poletje kombinacija dela in sprostitve … Ali ste se želeli vrniti nazaj?
Po mojih počitnicah in po enem mesecu z ekipo Azerbajdžana sem zelo vesel, da sem znova tukaj v Madridu, da začnem trenirati za novo sezono. Imamo nekaj novih obrazov in sem jih želel videti, predvsem pa sem nestrpen, tudi sam se želim pripravit za igro.

Videli ste že nekaj soigralcev v garderobi. Kakšen je bil sprejem? Malo ste bili prezgodnji, kajne?
Začeli so se norčevali iz mene in preverili mojo uro, ker še imam vedno nastavljen drugačen časovni pas (smeh). Ko so prispeli, so vsi prišli in me pozdravil kot prijatelja .Resnica je, da sem zelo vesel, da sem tukaj.

Prišel si po igranju v evropskih kvalifikacijah in ekipa je trenirala nekaj tednov, zmagali so vse odigrane tekme… Se ne boste bojite, da ne bi prišli v ritem?
Jaz ne mislim tako. Veliko igralcev je enakih kot lani. Mislim, da se bom vključil v ekipo in skupaj bomo v redu. Poleg tega, tudi jaz poznam druga dva igralca, Slaughtera in Drapera, tako da ne mislim, da potrebujemo veliko na hitrosti.

Rudy je prav tako nazaj … veliko je konkurence letos na branilskem položaju.
Ja, res je, da je veliko konkurence. Rudy je zelo dober nakup za nas. Bomo videli kaj se bo zgodilo, mislim, da imamo zelo dobro ekipo, tako kot lani, in bomo zagotovo napredovali.

Super pokal, katerega niste uspeli zmagati v lanskem letu, je pred vrati. Kaj mislite, da se bo zgodilo to leto?
Upam, da se isto ne zgodi tudi v tem letu. Mislim, da smo bolj izkušena ekipa kot lani, katera je lani igrala finale Copa del Rey in ACB lige… Mi smo bolj pripravljeni za igranje teh vrst tekem.