X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Real napada peto zmago na pripravljalnih tekmah

Dnevi minevajo, tekme prihajajo zelo hitro. Real Madrid bo jutri igral na njihovi peti prijateljski tekmi in upa, da bo podaljšal niz neporaženosti. Ekipa Lasa je po prihodu Carrolla še močnejša in potuje v Alicante, da bo odigrala proti Lucentum, ki bo v tej sezoni igral v ligi Adecco Oro. V igri je turnir Spa Porta Maris & Suites del Mar, kateri se bo jutri odigral ob 21:00 uri v areni Centro de Tecnificación.

To je še ena gostujoča tekma proti tekmecem, katero Madrid dobro pozna še iz prejšnje sezone v ligi Endesa; v tej sezoni bo Lucentum igral v Adecco Oro ligi. Real Madrid nadaljuje s pripravami in naslednja postaja za njih je Alicante, kjer se bodo soočili z ekipo Lucentum. Varovanci Pabla Lasa, ki so zmagali vse pripravljalne tekme do sedaj(Cibona, Unicaja, Blusens in Estudiantes), bo s polno močjo zaigrala prvič. S prihodom JAYCEE Carrolla, ki je bil odsoten zaradi mednarodnih tekem z Azerbajdžanom, igrali so kvalifikacije za Eurobasket, bo trener imel na voljo vse igralce. Še naprej bo lahko eksperimentiral s sistemi in omogočal novim igralcem. da se v celoti prilagodijo v moštvu.

Proti Lucentum bodo varovanci Lasa imeli priložnost, da še dodatno napredujejo, kar jim lahko pomaga v naprej, v naslednjih nekaj tekmah. Skoraj celotna ekipa iz Alicanteja je nova in prihajajo v to srečanje “z optimizmom”, glede na predsednika kluba. Toda kljub optimizmu pred tekmo proti Real Madridu, načrt ni, da bodo stvari naredili enostavno; v resnici bo treba storiti marsikaj. Cilj je vrnitev v ligi Endesa v najkrajšem možnem času in želijo, da začnejo na pravi način v pripravljalni sezoni. Po tej tekmi, se bodo varovanci Lasa vrnili v Madrid, saj bodo igrali na turnirju Community of Madrid, ko se bodo soočili z Asefa Estudiantes že drugič v tednu dni.