X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno fotografiranje prve ekipe za sezono 2012/13

Kot je že v navadi, se je ekipa Real Madrida tudi letos fotografirala za uradno fotografijo. Med snemanjem, na katerem je bilo veliko prisotnega veliko smeha, objemanja in zafrkavanja, je skupaj z Alfredom Di Stefanom, Florentinom Perezom in člani trenerskega osebja, pred objektive stopilo vseh 24 članov prve ekipe. Iker Casillas, Ramos, Marcelo in Higuain so že  navajeni poziranja za uradne fotografe. Na drugi strani so Modrić, Essien ter mladinci Morata, Jesus in Nacho prvič pozirali za uradno fotografijo. 

Ekipa Real Madrida ima sedaj uradno fotografijo za sezono 2012/2013. Vsi seveda upamo, da bo ekipa na fotografiji osvojila pomembne naslove. 24 nogometašev na fotografiji, je fotografiranje najprej začelo individualno. Tisti, ki so čakali na vrsto, so pokazali kako dobro vzdušje vlada v slačilnici ekipe, saj so neprestano zafrkavali in s tem soigralce spravljali v smeh. S fotografiranjem je začel kapetan Iker Casillas, nato pa so, v novih dresih, eden za drugim pozirali vsi igralci prve ekipe. Popolnoma jasno je, da so se Modrić, Essien, Morata, Nacho in Jesus odlično ujeli z njihovimi novimi soigralci.

Nato je sledila še skupinska fotografija. V ozadju fotografije je “Ciudad Real Madrid”, na fotografiji pa sta tudi osvojeni trofeji za La Ligo in Španski Super pokal. Igralci so na fotografiji pozirali skupaj s trenerskim osebjem, predsednikom kluba Florentinom Perezom in Alfredom Di Stefanom. To je ekipa, ki se želi vpisati v zgodovino, osvajati naslove in skozi celotno sezono navijače navduševati z dobrim nogometom. Na koncu se je Florentino Perez fotografiral s častnim predsednikom, s kapetani, dvema novima okrepitvama iz drugih klubov, sedmimi igralci Castille ter Marcelom, ki je na olimpijadi dosegel odlično drugo mesto. Na koncu se je Florentino še dvakrat fotografiral z evropskimi in svetovnimi prvaki.

Kot je že v navadi, je družinski portret vključeval tudi Alfreda Di Stefana. Častni predsednik, ki je bil zvezda najbolj zabavnih scen, je na fotografiranje prispel med prvimi. Govoril je z vsemi igralci, ki so ga pozdravili in povprašali po njegovem zdravju. V pogovoru s častnim predsednikom sta uživala predvsem Iker Casillas in Sergio Ramos. Med drugimi, so se z njim pogovarjali tudi Pepe, Cristiano Ronaldo, Higuain in Di Maria.