X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Damir Skomina bo sodil na tekmi proti Cityu

Na tekmi prvega kroga Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Cityem bo pravico delil slovenski sodnik, Damir Skomina. To bo že tretja tekma, na kateri bo Skomina delil pravico Real Madridu. Skomina je pred tem Realu sodil na dveh tekmah Lige prvakov in sicer na tekmi proti Ajaxu  v sezoni 2010/11, ki jo je Real dobil z rezultatom 2 – 0 in na tekmi proti Lyonu v osmini finala sezone 2010/11. Tudi to tekmo je Real Madrid uspel dobiti in sicer z rezultatom 3 – 0. Odličen Skomina je do sedaj Realu obakrat pravico delil na Bernabeu. Damir Skomina je enkrat sodil tudi na tekmi Manchester Citya in sicer v prejšnji sezoni Lige prvakov, ko je City premagal Napoli z rezultatom 2-1. 

Damir Skomina je bil izbran za delilca pravice na tekmi Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Cityem, ki se bo odigrala v torek ob 20.45, na stadionu Santiago Bernabeu. Skomina se je rodil 5. avgusta 1976 v Kopru, po poklicu pa je turistični vodnik. S sojenjem se ukvarja od leta 1994, FIFI pa se je pridružil leta 2003. Skomina je že sodil na Evropskih prvenstvih U-17, U-19 in U-21, prav tako pa je delil pravico na Olimpijskih igrah v Pekingu, Evropskem prvenstvu 2012 in na tekmi Evropskega super pokala med Atleticom in Chelseajem (4-1).