X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo s Cityem: Khedira

Sami Khedira je na novinarski konferenci spremljal trenerja Reala, Joseja Mourinha. Vezist “merenguejev” se zaveda pomembnosti tekme: “Normalno je, da po slabem začetku sezone nisi ravno preveč samozavesten, vendar imamo jutri dobro priložnost za zmago in za ponovno pridobitev samozavesti.” Nemški igralec, ki je dejal, da je nogomet prioriteta v njegovem življenju, je spregovoril tudi o tem, kako se ekipa pripravlja na vsa različna tekmovanja: “Težko se je osredotočiti zgolj na eno tekmovanje. Liga prvakov nas močno  motivira, prav tako nas motivira ubranitev naslova španskega prvaka. Motivirajo me vsa tekmovanja in ekipa mora v vsa tekmovanja iti z isto mero osredotočenosti.

Khedira je nato komentiral tudi skupino D, v kateri je Real skupaj s še tremi ligaškimi prvaki – Borussijo iz Dortmunda, Ajaxom in Manchester Cityem: “V skupini so štiri zelo močne ekipe, vse pa so prvaki v domačih prvenstvih. Vedno rad igram proti najboljšim, še boljše pa je, če se to zgodi v izločilnih bojih. Vse ekipe so na istem nivoju, tekme pa bodo odločale malenkosti.”

Novinarji so Khediro nato povprašali o odzivih Mourinha po tekmi s Sevillo: “Menim, da smo ekipa. Trener ima svojo odgovornost, igralci pa moramo dobro igrati. Moramo igrati boljše, moramo dati vse od sebe. Trener ima prav, odigrali smo slabo tekmo. Trener ima pravico izraziti svoje mnenje pred novinarji.”