X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jose Mourinho spregovoril za Uefa.com

Jose Mourinho se veseli začetka Lige prvakov. Trener Real Madrida je spregovoril za spletno stran Uefa.com in analiziral skupino D, ki je med navijači dobila vzdevek “skupina smrti”: “Govorimo o skupini, v kateri so štirje prvaki zelo močnih prvenstev, predvsem močna sta Manchester City in Borussia Dortmund, vendar tudi Ajax ni lahek nasprotnik. Naš cilj ni zmagati vseh šest tekem, temveč uvrstitev v osmino finala.”

Jose Mourinho je nato pokomentiral tudi zgodovino kluba v Ligi prvakov in način, s katerim bi Real moral začeti letošnjo sezono najboljšega klubskega tekmovanja na svetu: “Real Madrid je zaradi svoje zgodovine in statistike najboljši klub Lige prvakov. Edini način, s katerim lahko osvojimo deseto Ligo prvakov, je dobra igra, načrtovanje in visok nivo motivacije. Vendar je lepota nogometa ravno v tem, da je nepredvidljiv in da boljša ekipa ne zmaga vedno.”

Portugalec je nato analiziral še zadnji dve sezoni Real Madrida v Ligi prvakov in napredek kluba odkar je prevzel vajeti kluba: “Ko sem prispel v Real Madrid, Real ni bil niti v prvi jakostni skupini, mislim, da je bil uvrščen na deseto ali enajsto mesto. V preteklih dveh sezonah smo dvakrat igrali v polfinalu in ponovno smo uvrščeni med najboljše ekipe stare celine.”

Na koncu je Mourinho pohvalil še dve novi pridobitvi kluba za sezono 2012/2013: “Želeli smo si majhno ekipo, vendar z vsestranskimi igralci, ki nam lahko ponudijo neko stabilnost. Modrič nam daje vse to. Je kvaliteten igralec, ki je na nivoju vseh večjih talentov nogometa. Essiena dobro poznam in vem, da nam bodo njegove izkušnje v obrambi prišle prav.”