X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Šest igralcev Reala se je že pomerilo z Manchester Cityem

Kljub temu, da se Real Madrid in Manchester City še nista pomerila na uradni tekmi, pa je šest igralcev Real Madrida že igralo proti sinjemodrim iz Manchestra: Arbeloa, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Modrić, Essien in Carvalho. Še več, vsi omenjeni igralci imajo proti Manchester Cityu pozitivno bilanco.

Cristiano Ronaldo je igralec Real Madrida z največ izkušnjami proti jutrišnjim nasprotnikom, saj je proti Cityu igral kar enajstkrat. Ob tem je odličen Portugalec zabil kar štiri zadetke, enega izmed njih tudi na zadnji tekmi, ki jo je odigral v dresu Manchester Uniteda. Cristiano Ronaldo je Manchester City do sedaj premagal sedemkrat, tolikokrat pa je bil uspešen tudi Essien.

Xabi Alonso in Arbeloa sta edina, ki še nista izgubila tekme proti Manchester Ctiyu. Kot igralec Liverpoola je Xabi Alonso proti Cityu dosegel tri zmage in remi, Arbeloa pa je s klubom iz Manchestra trikrat remiziral in enkrat zmagal. Nobeden izmed šestih igralcev nima negativne bilance proti naslednjemu nasprotniku Real Madrida.

Igralci Reala na tekmah proti Man. Cityu
Igralec Tekme Z R P Zadetki
Cristiano Ronaldo 11 7 1 3 4
Essien 10 7 0 3 2
Carvalho 9 6 0 3 1
Modric 7 3 1 3 0
Xabi Alonso 4 3 1 0 0
Arbeloa 4 1 3 0 0