X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Iker Casillas bo igral 14. sezono v Ligi Prvakov

Kapetan Real Madrida bo danes zvečer izenačil rekord Raula kot igralec Reala z največ sezonami v Ligi Prvakov in tudi z največ minutami. 

Nova sezona Lige Prvakov za Real Madrid in Ikerja Casillasa se začenja. Vratar bo igral svojo 14. sezono v najmočnejšem kontinentalnem tekmovanju. To je  zgodovinskega pomena za klub, saj se bo Iker izenačil z Raulom kot igralev z največ odigranimi sezonami za Real Madrid. Uvrstil se bo tudi v najboljšo peterico vseh igralcev v zgodovini Lige Prvakov po odigranih sezonah. Pred njim bodo še Giggs z 18., Scholes z 17. in Gary Neville s 15. sezonami igranja v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu.

Kapetan Real Madrida  iz sezone v sezono zapisuje svoje ime med najboljše igralce.  Trinajst let mineva odkar je debitiral za člansko ekipo Real Madrida v Ligi Prvakov.  To je bilo 15. septembra leta 1999 proti Olympiakosu na Atenskem olimpijskem stadionu.  Od takrat je Iker v 13. sezonah odigral 122 tekem in dvakrat tudi osvojil  evropski prestol z Real Madridom(leta 2000 in leta 2002).

Barve Galaktikov  bo v njegovi 14. sezoni Lige prvakov prvič branil proti Manchester Cityju, ekipi proti kateri ni igral še nikoli. Tako bo na igrišče stopil v 14. izvedbi Lige Prvakov in se s tem izenačil z legendarnim Raulom. Če se Real uvrsti vsaj v četrtfinale bo postal tudi igralec z največ odigranimi tekmami v Ligi Prvakov za Real Madrid. Sledili mu bodi Raul, Guti(13 sezon), Roberto Carlos(10), Michel Salgado(10) in Helguera(8).

V svoji 14. sezoni Lige Prvakov se bo Iker uvrstil tudi med peterico igralcev z največ nastopi v zgodovini Lige Prvakov. Prehitel bo Henryja, Beckhama, Seedorfa in Silvestra. Pred njim bodo še vedno Gary Neville, Scholes in Giggs.

IGRALCI REAL MADRIDA Z NAJVEČ NASTOPI V LIGI PRVAKOV
Igralec Sezona Minute
Iker Casillas 14 10.975
Raúl González 14 10.922
Guti 13 6.082
R. Carlos 10 9.371
Michel Salgado 10 6.763