X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nov Tour Del Bernabeú odpira svoja vrata

Nov Tour Del Bernabeú je že realnost. Muzej, bolj moderen, interaktiven in audiovisualen, od danes predstavlja dve novi hali: ‘Najboljši Klub v Zgodovini’ in pa poseben prostor posvečen Alfredu Di Stefanu. Odprt bo 363 dni za javnost in s skoraj milijon obiskov, Tour Del Bernabeú je ena od glavnih turističnih atrakcij mesta, z obiski z vsega sveta. S tem Real Madrid nadaljuje svojo obljubo stalnega izboljševanja in renoviranja in je s tem projektom naredil še en korak k približevanju svoje ‘znamke’, zgodovine, tradicije in vrlin oboževalcem z vsega sveta.

Dve novi hali sta del modernizacije Tour Del Bernabeú, ki tako namerava obogatiti izkušnjo obiskovalca z omogočanjem boljše interaktivnosti in audiovizualne vsebine. Muzej ima zelo napredno tehnološko opremo z inovativnimi dizajni. Vsak od preoblikovanih prostorov vključuje interaktivne rešitve z najnaprednejšo tehnologijo.

Velja izpostaviti tudi povečanje sklada “Centra zgodovinske dediščine fundacije Real Madrid“, ki zajema več kot 100.000 stvari, dokumentov in trofej, ki so po novem vključeni v ogled Tour Del Bernabeú.

Interaktivna dvorana “Najboljši Klub v Zgodovini

Nova dvorana “Najboljši Klub v Zgodovini” ponuja neprekosljivo audiovizualno in interaktivno izkušnjo in vodi obiskovalca po zgodovini Real Madrida, zmagah, igralcih, trofejah, simbolih in velikih priznanj, ki so ustvarili Real Madrid, edini klub, ki je osvojil trofejo “Najboljši Klub 20. Stoletja.”

Prav omenjena trofeja je glavna atrakcija nove dvorane v posebni vitrini integrirani v dveh audiovizualnih prostorih z več kot 60m dolžine, ki jih tvori 70 monitorjev visoke definicije. 100 metrov galerije vitrin, obsega najboljšo do sedaj izpostavljeno kolekcijo, ki jo ustvarja več kot 250 predmetov in trofej.

Vključuje tudi interaktivno multi- touch tehnologijo, ki vsebuje več kot 1000 grafičnih dokumentov in videov, veliko od njih neobjavljenih in nas tako popelje po velikih trenutkih spomina Real Madrida, tehnologija dopušča dvojno navigacijo tako v španščini kot angleščini.

Prostor posvečen “Alfredu Di Stefanu”

Obiskovalec bo lahko uživali ob kolekciji osebnih predmetov in trofej Alfreda Di Stefana, ki niso bili nikoli prej razstavljeni. Alfredo Di Stefao jih je sam doniral “Centru zgodovinske dediščine fundacije Real Madrid“. Lahko se vidi, audiovizualen material, animiran s tehnologijo 3-D, svojih prepoznavnih igralcev, izjavami najboljših vseh časov in interaktivno ‘fresko’, ki jo sestavljajo zasloni visoke ločljivosti, ob kateri se lahko poglobimo v najpomembnejše trenutke osebnega in športnega življenja častnega predsednika Real Madrida.

Prevedla: S.Madridista