X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Man. Cityu: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je tekmo proti Manchester Cityu začel na položaju desnega bočnega branilca: “To je podoba Reala, ki jo želimo predstaviti svetu. Tekma je bila odlična, zahtevna, z veliko borbe, vendar smo pokazali dovolj kvalitete, ki nam je včasih zmanjka. Za ekipo je bilo dobro, da se spomni, da moraš trpeti za osvajanje zmag. Upamo, da bomo v takšnem stilu nadaljevali, v prvenstvu smo se namreč znašli v kočljivem položaju, zato si novih spodrsljajev ne smemo privoščiti.”

Arbeloa je spregovoril o pomembnosti treh osvojenih točk: “V tako zahtevni skupini bi bilo zelo boleče izgubiti, zato smo vsi zelo zadovoljni. Boj bo v skupini potekal vse do zadnjega kroga. Manchester je zabil drug zadetek, vendar je občinstvo verjelo v nas, nas vzpodbujalo, za kar smo hvaležni. Zmaga pripada tudi njim. City je odlična ekipa, vendar smo mi, če igramo dobro, še boljši. Tekmo smo nadzirali skozi vseh 90 minut, tako da si nasprotnik ni ustvaril veliko priložnosti.”

Branilec je nato spregovoril o Mourinhu: “Normalno je, da trener ni bil zadovoljen, prav tako kot ekipa, vendar smo se tudi tokrat skupaj izvlekli iz te situacije. Trener si želi, da se borimo proti vsaki ekipi, ne le danes oziroma proti Barceloni. To nam je lansko leto uspevalo, sedaj pa si želimo biti v nedeljo uspešni proti Rayu. Med igralci in trenerjem odnos ne bi mogel biti boljši in to govorim čisto iskreno, trenutno je vse v najlepšem redu.”

Na koncu se je priljubljeni “Arbi” dotaknil še sprememb v začetni enajsterici: “Sergio Ramos je podkapetan, eden najboljših branilcev na svetu in to so odločitve, ki jih mora sprejeti trener. Tudi Özil in Benzema nista začela tekme, a sta kljub temu zelo pomembna za ekipo.”