X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Man. Cityu: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je zabil zadnji zadetek na včerajšnjem spektaklu proti Manchester Cityu. Portugalec je bil zelo zadovoljen z delom ekipe: “Tekma je bila zelo dobra, igrali smo odlično. Ekipa je pokazala veliko mero predanosti, vztrajali smo do konca in vedeli, da lahko dosežemo zadetek. Stadion zapuščamo z občutkom velikega dosežka, od začetka do konca smo igrali dobro in lahko bi zabili še več zadetkov.”

Napadalec Real Madrida je poudaril pomembnost tekme proti Manchester Cityu in vrednost treh osvojenih točk: “Drugi polčas je bil popoln, obe ekipe sta igrali zelo dobro. Proslavljam vse kar je vredno proslavljati. Tekma je bila za nas zelo pomembna, z zmago sem zelo zadovoljen. Bila je nora tekma na kateri je ekipa dobro igrala in si zaslužila zmago.” 

Po izjemnem zaključku tekme je Cristiano spregovoril tudi o občutkih ekipe: “Potrebno je trdo garati, da potem še bolj uživaš v uspehu. Smo trpeli, vendar je ekipa neprestano verjela, da lahko zmaga in to se je na koncu tudi zgodilo. Pokazali smo čisto drugačen odnos.”

Cristiano Ronaldo je mnenja, da je to ključna točka v sezoni: “Mourinho je govoril z nami in nekaj se je moralo spremeniti. Ekipa je igrala zelo dobro. Zabili smo tri zadetke, si ustvarili veliko priložnosti in na koncu zasluženo zmagali. Pomeembno je, da smo to tekmovanje začeli z zmago. Sezono smo v prvenstvu začeli slabo. Sedaj se je pričela Liga prvakov v kateri smo se veliko bolje odrezali.”