X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real začel s pripravami na tekmo proti Rayu

Ekipa se je po prostem dnevu, ki je sledil zmagi nad Manchester Cityem, vrnila na trening. Merengueji so se tako že začeli pripravljati na nedeljsko gostovanje pri Rayu Vallecanu (21.30). Deset igralcev polja, ki je začelo tekmo proti Manchestru, je na Valdebebasu opravilo manj intenziven trening, s poudarkom na regeneraciji. Preostanek ekipe, med katerimi so bili tudi igralci C ekipe Llorente, Suarez, Noblejas, Barril, Angel, Kamal, Aguza, Burgui in Mariano, je igral tekmo s tremi majhnimi goli na ekipo. 

Jose Mourinho je ekipo razdelil na tri skupine. V prvi skupini je bilo deset igralcev, ki je začelo tekmo proti Manchester Cityu.  Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo, Khedira, Essien, Alonso, Di María, Ronaldo in Higuaín so tako pod vodstvom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije, izvajali vaje za regeneracijo.

V drugi, veliko večji skupini, ki je trenirala z večjim tempom, je bil preostanek igralcev v polju, skupaj z zgoraj omenjenimi igralci C ekipe. Ta skupina je igrala tekmo s tremi goli na ekipo.

Casillas, Adan in Jesus so trenirali pod budnim očesom trenerja vratarjev, Silvina Loura.