X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Obisk prostora posvečen častnemu predsedniku

Dva dni po tem, ko je novi interaktivni muzej in Avdiovizualni Bernabéu Tour, odprl svoja vrata za javnost s sobo “Najboljši klub v zgodovini” in “Prostor posvečen Alfredu Di Stefanu”, sta predsednik Real Madrida Florentino Pérez in častni predsednik sama odprla nov prostor. Prvič so si lahko navijači Real Madrid ogledali zbirko osebnih predmetov Alfreda di Stefana in trofeje, avdiovizualno predstavitev s 3D-učinki njegovih najznačilnejših manevrov, izjave od najboljših igralcev vseh časov in interaktivno steno z podrobnostmi najpomembnejših trenutkov njegovega osebnega in športnega življenja. “To je čudovita razstava in ugotovil sem, da je zelo ganljiva. To je zelo moderno in izvirno ter prikazuje vso moje življenjsko zgodbo “, je dejal Di Stefano.

V sredo ima Bernabeu Tour dve novi sobi, kateri sta odprti za javnost. Danes sta Florentino Pérez in Alfredo Di Stefano, skupaj s svojimi prijatelji in družino, praznovala uradno otvoritev prostorov, v katerih se je poklonil s popolno zbirko njegovih osebnih predmetov in trofejami, katere je prvič prikazal tukaj. Prostor tudi vsebuje avdiovizualno predstavitev s 3D učinki njegovih najznačilnejših manevrov, izjave najboljših igralcev vseh časov in interaktivno steno sestavljajo zasloni visoke ločljivosti, ki nudi podroben pregled najpomembnejših trenutkov njegove osebnega in športnega življenja . To je poklon “Legendi Real Madrida”, edini igralec na svetu, kateri je prejel Super zlato žogo in je edini, kateri je dosegel zadetek v petih zaporednih finalih Evropskega pokala prvakov.

V avdiovizualnih prikazovanjih zaslonskih ikon iz sveta nogometa kot so Pelé, Maradona in Zidane opredeljujejo “Svetla puščica” s stavki, kot so: “Neprekosljiv igralec“, “Mojster od mojstrov“,”Ikona Real Madrida“. Te pripombe so se globoko dotaknile Di Stefana: “Hvaležen sem prijateljem za njihove pripombe v mojo čast. Zelo sem zadovoljen“. Di Stefano je bil nogometaš izjemnega talenta, predanosti in vodja, ki je dejal: “Naredil sem kariero iz hobija, sem bil zelo srečen“.

Od poti, ki opisuje najboljše trenutke njegove življenja, je častni predsednik Real Madrid dodal: “Nisem pričakoval tega trenutka. Rad bi čestital vsem, ki so sodelovali v tem čudovitem projektu. To je čudovita razstava in ugotovil sem, da je zelo ganljiva. To je zelo moderno in izvirno ter prikazuje vso mojo življenjsko zgodbo. Obstaja toliko starih spominov, to je nepopisno. Nikoli si nisem predstavljal takšno izkušnjo. Ugled Real Madrida je pomemben. Poleg truda,, ki ga je naredil, se je klub odzval naravno“, je zaključil.