X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid je ekipa z največ zmagami na Vallecasu

Ta krog se bo Real Madrid soočil s tretjo od petih tekem v državnem prvenstvu, ko bo igral na stadionu Vallecas. Bela ekipa se bo spopadla proti Rayo Vallecano z namenom, da nadaljuje z velikim dokazovanjem, ki ga je pokazal Real Madrid v zadnjem spopadu Lige prvakov. Varovanci Mourinha se soočajo s tem spopadom na igrišču, na katerem je beli klub zmagal največ tekem kot obiskovalec.

To je 14. sezona, ko Rayo Vallecano igra v prvi lig in Real Madrid ima statistične podatke, ki so zelo dobri pri njihovih obiskih na stadionu Vallecas. V 13 tekmah, na katerih so obe ekipi igrali med seboj, je bela ekipa dosegla devet zmag, 1 neodločen in 3 poraze, s 25 goli v svojo korist in le 14 prejetimi goli, zaradi česar je ekipa, katera je premagala Vallecanose, največ krat na njihovem stadionu.

Zadnja tekma med tema dvema ekipama je bila v prejšnji sezoni, v spopadu je Ronaldo odločil z briljantnim strelom, s katerim je osvojil tri točke za Real Madrid (0-1). Belo moštvo je doseglo več zaporednih zmag, 4, zaradi česar je prva ekipa v prvi ligi, katera je osvojila svojih zadnjih 5 tekem na  stadionu Vallecas.

ZMAGE EKIP V PRVI LIGI NA VALLECAS
Moštvo Tekem Zmag
Real Madrid 13 9
Valencia 13 6
Valladolid 8 4
Betis 8 4
Atlético de Madrid 11 4
Zaragoza 11 4
Athletic de Bilbao 13 4
Barcelona 13 4
Mallorca 6 3
Deportivo 8 3
Espanyol 11 3
Celta 10 2
Sevilla 12 2
Real Sociedad 13 2
Levante 1 1
Osasuna 7 1
Granada 1 0
Getafe 1 0
Málaga 7 0