X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Za Realom 2. trening v okviru priprav za tekmo proti Rayu

 

Real Madrid je v Valdebeasu opravil opravil drugi trening tega tedna v okviru priprav za derbi proti Rayu Vallecanu, ki bo v nedeljo (21:30) na stadion de Vallecas. Ekipa pod vodstvom Joseja Mourinha je imela intenzivni trening, na katerem je trener lahko računal na vse igralce prve ekipe pred obračunom 5. kroga La Lige.

Trenirali so na igriščih 1 in 2 Ciudada Real Madrid, v treh različnih skupinah. V prvi so bili Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo, Khedira, Xabi Alonso, Di Maria, Cristiano Ronaldo in Higuain. Devet igralcev, ki so začeli tekmo v Ligi Prvakov proti Manchester Cityu, je opravljalo različne raztezne vaje v kombinaciji s tekmo, pod vodstvom Ruija Farije.

Drugo skupino so sestavljali Casillas, Adan in Jesus. Trije vratarji so prakticirali specifične vaje skupaj s trenerjem vratarjev Silvinom Lourom, s katerimi so realizirali delo z žogo na enem od golov. Ostali nogometaši so formirali tretjo skupino, ki je začela trening z intenzivnim ogrevanjem. Nato so realizirali fizične aktivnosti v treh skupinah po štiri, ob podrobnem opazovanju Joseja Mourinha.

Prevedla: s.madridista