X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reyes: “Real si zasluži trofejo Superpokala v svoji vitrini”

Eden predstavlja izkušnjo, drugi novo vitalnost. Felipe Reyes, kapetan Real Madrida, in Willy Hernangómez, kateri je odraščal v mladinskih vrstah belih, sta spregovorila o ciljih v tem tednu, ki je pred nami, to je super pokal, ki bo zaznamoval pred začetkom uradnega tekmovanja. V obeh primerih je, kljub razliki med tekmami, ključna beseda “motivacija in želja.”

Felipe Reyes, utrjen za vse vrste tekmovanj in bitk, številne zmage so za njim, in je eden od najbolj izkušenih igralcev v Lige Endea, se v tej sezoni sooča z vnemo. Ve, da je prva postaja Superpokal v Zaragozi in ve tudi, da tekma proti domači ekipi ne bo enostavna. “CAI bodo igrali doma, z njihovimi navijači, in so bo zelo navdušeni ter želijo, da bi jim šlo zelo dobro. To sploh ne bo lahka tekma.” Poleg Superpokala, ki je prvi naslov v sezoni, je težko za Real Madrid, po tem, ko so odigrali odlično pripravljalno sezono, bodo beli dali vse od sebe. “Superpokal je tekmovanje, ki je težek za nas. Nikoli ga nismo osvojili. Vsi si želimo, da bi ta pokal prinesli v Madrid, ker mislim, da si klub zasluži, da ga ima v svojih vitrinah s trofejami. Gremo z željo, da bomo dobro igrali na turnirju”.

Še en igralec, ki bo v njem zelo velika željo, je Willy Hernangómez, eden od vrhuncev, vzgojen iz domačih igralcev Real Madrida. Center živi svoje sanje. Po tem, ko je odigral pripravljalno sezono s prvo ekipo, bo tudi sodeloval pri Superpokalu, nekaj, kar bo z veseljem storil. “Rekli so mi, da je Superpokal prvi naslov, in zato je pomembno, da zmagamo. Delali smo dobro v pripravljalni sezono in ta vikend bomo naredili vse, da bi poskusili zmagati. Zelo malo  ljudi ima priložnost sodelovati in jasno mi je, da moram to izkoristiti“. Za Hernangómeza je vse kar doživlja neke vrste darilo. Poleg tega je običajno gledalec med tekmami prve ekipe v El Palacio. Govoril je o tej razliki. “To je nekoliko drugačno doživetje od znotraj kot od zunaj. Ponavadi grem v El Palacio na ogled tekem. Od zunaj, je jasno, da so dobra ekipa, od znotraj je neverjetno. Resnica je, da sem zelo vesel, da sem jim lahko v pomoč.“. In ni okleval v pohvalah igralcev, kateri so pokazali, da so bili v dobri formi v pripravljalni sezoni in so mu pomagali pri prilagajanju: “Zelo sem vesel, da sem igral zraven Mirotica. On je neverjeten Igralec, mi pomaga in me podpira. Dal mi je zelo dober nasvet. Imeli smo res dobro pripravljalno sezono in resnica je, da sem ponosen, da igram zraven“.