X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Laso


“Čestitam svoji ekipi, odlično je opravila svoje delo čez vikend,” pravi trener Pablo Laso, ki je bil zelo zadovoljen z osvojeno lovoriko na tekmi z Barcelono Regal, svojo drugo odkar je na klopi Real Madrida, saj se zaveda težavnosti osvojitve takšnega turnirja.

“Čestitam svoji ekipi, odlično je opravila svoje delo, vesel sem zaradi Madridisma.” Trener belih je imel za povedati samo besede hvaležnosti namenjene svoji ekipi, takoj po koncu tekme: “Zadovoljen sem z vsemi, z delom ki ga opravljajo moji pomočniki in celoten štab, zdravniki, fizioterapevti… Oni imajo velik del zaslug za dobro pripravljenost igralcev. Zadovoljen sem tudi zato, ker je to naša prva lovorika letošnje sezone. Čaka nas veliko dela. Sedaj bomo uživali, ostane nam še en teden do začetka Lige Endesa, lovorike, ki je še nismo osvojili v takem formatu igranja.”

Laso je pohvalil tudi psihično pripravljenost svojih igralcev: “Želim čestitati ekipi, fantom. Opravili so odlično delo. Zadovoljni so, bili so zmožni ostati skoncentrirani tako v obrambi kot v napadu. Imamo ogromno talenta na vseh pozicijah, morali bi braniti bolje, a smo vseeno uspeli prebrati veliko število njihovih akcij.”

Prevedla: s.madridista