X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Llull in Mirotić

Llull: “Odigrali smo perfektno”.

“Gre za pomembno lovoriko, a vedno hočemo več in delali bomo na tem, da bo to leto polno uspehov,” razlaga Mirotić.

Sergio Llul in Nikola Mirotić sta odigrala vrhunsko tekmo, oba pa sta bila zelo zadovoljna s prikazanim, kajti delo v pripravljalnem obdobju se je obrestovalo. Lull govori “o skoraj popolni tekmi“, španski- črnogorec ni zadovoljen s samo eno lovoriko v letošnji sezoni: “Osvojili smo pomembno lovoriko, a vedno hočemo več in delali bomo zato, da bo sezona polna uspehov”.

Mahonski center je bil evforičen po dvoboju v katerem so bili merengueji superiorni: “Odigrali smo skoraj popolno, podobno kot v Copi del Rey in zelo smo zadovoljni z zmago. Srečni smo, da smo osvojili super pokal. Zelo je pomembno, da smo začeli  z zmago v tekmovanju, ki se nam je izmikalo odkar je uveden nov formattekmovanja.” Lull je imel samo besede pohvale za igralce Barcelone: “Spoadli so se z velikim rivalom, ob polčasu smo vodili samo za točko in za zmago smo se morali dobro braniti in imeti dobro realizacijo.

Nilkola Mirotič ni skrival veselja ob zmagi: “Zelo sem vesel, odlično smo igrali celoten super pokal, danes smo verjeli vase in zelo se že veselimo začetka sezone. Proslavljali smo  v slačilnici, pozdravil nas je tudi predsednik, peli smo in se veselili.” Madridista trdi da gre za lovoriko, ki jim daje vzpodbudo za naprej: “Menim, da nam bo lovorika povečala samozavest pred uradnim začetkom sezone. Gre za lep dosežek, a ne bomo se zadovoljili s tem, moramo se boriti v vseh tekmovanjih in letos imamo dobee občutek. Verjamem, da bo letos leto uspehov.”

O Barceloni pravi: “Nikoli nas ni bilo strah. Res je, da so bili v določenem trenutku boljši, ampak stvari se spreminjajo, kot prejšnje leto v Pokalu. To leto smo začeli z dobro predsezono, sedaj pa smo osvojili super pokal.”

Prevedla: s.madridista