X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Rudy in Slaughter

Rudy Fernández: »Zelo sem vesel, osvojil sem mojo prvo lovoriko z Real Madridom.”

»Zadovoljni smo in moram nadaljevati tako tudi v prihodnje,«pravi Slaughter.

Rudy Fernández je bil glavna zvezda v v finalu proti Barceloni. 22 njegovih točk je bilo odločilnih, da se je jeziček na tehnici prevesil na belo stran. Po koncu tekme, ko je bil razglašen za MVP, je delil svoje občutke z novinarji: » Zelo sem vesel, da sem dosegel svojo prvo lovoriko z Real Madridom. Mislim da je zelo pozitivno, da smo začeli sezono na  tak način, ampak sedaj moramo nadaljevati z delom, s skromnostjo in z nogami na realnih tleh. Smo ekipa, ki se mora boriti za vse lovorike.”

Rudy Fernández je analiziral tekmo proti Barceloni: »Manjkalo jim je nekaj pomembnih igralcev, a kljub temu so močna ekipa. Moramo izvleči pozitivne stvari in izboljšati to kar nam je delalo težave. Uživali smo ob razmeroma velikem število doseženih točk. Uživali bomo tudi v Ligi Endesa, saj je letos zelo veliko kvalitetnih ekip, kot je Barcelona,  naslednji teden pa začemo sezono s tekmo  proti Unicaji, ki je tudi zelo močan nasprotnik.”
Po razglasitvi MVP je Rudy zatrdil: »To je dosežek, ki se ga doseže zahvaljujoč delu celotne ekipe.« Potrdil je tudi da je za njim zelo poseben dan: »Zapomnil si bom današnji dan, ta trenutek in mesto, v katerem sem debitiral v belem in osvojil svojo prvo lovoriko. To je moj prvi El Clásico z Real Madridom in res se ga kot igralec doživlja drugače.«
Marcus Slaughter je bil tudi eden imzed tistih, ki so prvič okusil slast lovorike v dresu belih: »To je moja prva lovorika v dresu Reala, zelo sem srečen. Smo zadovoljni, proslavljali smo tako v slačilnici kot na parketu. S takim delom je treba nadaljevati tudi v prihodnosti«.

Prevedla: s.madridista