X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi Castille: Jese

Jesé: “Bilo je pomembno zmagati v gosteh”
“Ekipa je bila dobra, znala je odgovoriti, a je tu še veliko stvari, ki jih moramo izboljšati”, pravi napadalec Castille. Castilla se je osvobodila prekletstva prejšnjih tekem v gosteh, z osvojitvijo prvih treh točk proti Guadalajari. Avtor dveh od štirih zadetkov, je bil kritičen po koncu tekme. “To je bila težka tekma, na začetku smo več poskušali, a so se nasprotniki zaprli. Ne smemo prejemati toliko zadetkov, saj to te v Segundi División uniči. Ekipa je bila dobra, znala je dobro odreagirati, a veliko je stvari, ki jih moramo izboljšati”. 

Zmaga Castille nad Guadalajaro pomeni dodatno dozo morale ekipi, ki je tako uspela osvojiti prve točke v gosteh. »Imeli smo zelo težke tekme zunaj domačega igrišča in na kolektivnem nivoju je bilo zelo pomembno, da končno zmagamo v gosteh«, trdi Jesé. Tekme, ki jo je ocenil takole: »To je bila težka tekma, na začetku smo več poskušali, vendar so se oni zaprli. Ne smemo prejemati toliko zadetkov, to te v Segundi División uniči. Ekipa je delovala dobro, znala je odreagirati, vendar je še veliko stvari, ki jih moramo izboljšati.”

Čeprav se ekipa zaveda, da je veliko stvari, ki se morajo izboljšati, ofenziven del funkcionira odlično: “Zadeli smo štirikrat, kar v Segundi División ni lahko in s tem aspektom smo zadovoljni. V tekmi s Ponferradino moramo biti bolj zbrani in skoncentrirani, kajti ekipe v Segundi so veterani in zelo kvalitetne.”