X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi Castille: Toril

 

Toril: “Zadovoljen sem z 9imi točkami, ampak še vedno nismo uravnoteženi v naši igri”

“Najboljši način za razvoj moštva je zadržati mrežo nedotaknjeno, od tu dalje gre lažje, saj imajo fantje talent za doseganje golov”, pravi trener Castille. Castilla se je iz Guadalajare vračala s prvimi tremi točkami, ki so jih igralci v tej sezoni dosegli na gostovanjih. Na  srečanju so mladinci garali do zadnje minute:“Zadovoljen sem z 9imi točkami, ampak nismo uravnoteženi. Zadevamo, a ne uspemo ne prejeti golov. Moramo se razvijati kot ekipa.”

Castilla je obiskala Guadalajaro z namenom, da bi dosegla svojo prvo zmago v gosteh. Tako je tudi bilo. Tekma o kateri Toril izjavlja: “Zadovoljen sem z devetimi točkami, ampak nismo uravnoteženi. Dosegamo gole, a ne uspemo obdržati naše mreže nedotaknjene. Moramo se razvijati kot ekipa. Manjkalo nam je zmožnosti ogrožanja nasprotnikovih vrat in Jesé je tu naredil dobro delo. Bila je nora tekma, s priložnostmi na obeh straneh.”

Tri točke predstavljajo veliko veselje za ekipo, a trener se zaveda, da se mora njegova ekipa pred prihajajočimi tekmami izboljšati še na številnih področjih: “Najboljši način,da se razvijamo kot moštvo je ta, da ohranimo naša vrata brez zadetkov, od tu naprej imajo fantje talent za doseganje golov, ampak moramo biti močni, biti nekakšen blok in se vključevati v obrambne naloge. To leto še nismo našli ravnotežja, ki smo ga imeli prejšnjo sezono”.

Prevedla: s.madridista