X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Rayu: Pepe

Pepe: “Ekipa je opravila svoje delo odlično, zelo smo ponosni”

“Bili smo odločni, vedno je pomembno zadržati svoja vrata nedotaknjena”, poudarja igralec obrambe belih. Pepe se je pogovarjal z mediji po koncu tekme z Rayom Vallecanom, na kateri je njegova ekipa uspela doseči svojo drugo zaporedno zmago. Pepe je pohvalil  delo celotne ekipe belega baleta in ga izpostavil kot ključ do doseženih treh točk: “Celotna ekipa je odlično opravila svoje delo in zelo smo ponosni. Sezona se je šele dobro začela in vsako tekmo moramo začeti z veliko mero resnosti, da bi lahko zmanjšali zaostanek izgubljenih točk. Borili se bomo še naprej.”
Portugalec je kot pomemben dosežek izpostavil nedotaknjeno režo: “Bili smo zelo odločni v obrambi, vedno je pomembno, da ekipa ne prejme zadetka. To je produkt dela celotne ekipe, ne samo obrambnih igralcev in ni nam všeč prejemati zadetkov.” Pepe se je dotaknil tudi teme ‘Sergio Ramos’ in njegovega doprinosa k zmagi na stadionu de Vallecas. “Še enkrat je dokazal da pomaga ekipi, vendar pomembno je delo, ki ga je opravila celotna ekipa, kar nas je pripeljalo do tega, da domov odnesemo vse tri točke.” Branilec belih je priznal da “za zdaj ličnici nista zlomljeni” po njegovem bližnjem srečanju z Lassom je imel samo besede hvale o svojem nocojšnjem rivalu: “Rayo ima dobro ekipo, z zelo kvalitetnimi igralci in zelo so nam zagrenili življenje.”

Prevedla: s.madridista