X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Rayu: Ramos

Ramos: “Odhajamo zadovoljni s pokazanim, sam pa sem zadovoljen z mojo vrnitvijo v začetno postavo: imel sem veliko željo pomagati ekipi.” 

 Zmaga v gosteh Real Madrida. Tri zelo vredne točke, ki imajo še posebno težo saj so bile pridobljene na stadionu Raya Vallecana, stadionu na katerem ekipa belih vedno naleti na velik odpor. Beli so pokazali željo in borben duh, kar je v svoji izjavi za medije poudaril Sergio Ramos: “Moramo oditi zadovoljni. Vzeli smo tri zelo pomembne točke. Imeli smo željo zmagati v gosteh in se tako vrniti nazaj v igro. Težko je premagati , ki vsako tekmo pusti srce na igrišču, a smo uspeli”.
Madridski branilec je delil svoje občutke o tekmi: “Odhajamo zadovoljni z delom ekipe in njenim odnosom. V nogometu se lahko zgodi karkoli, vendar nikoli ne sme manjkati dobrega odnosa v ekipi. Poleg osvojenih treh točk, odhajamo zadovoljni tudi zaradi odnosa ekipe.” Na vprašanje o svoji zamenjavi na tekmi z Manchester Cityom, Sevilijanec pravi: “Moje osebne probleme in stvari, ki se tičejo moje družine, rešujem za zaprtimi vrati. Ko govorim o družini govorim o Real Madridu in o tem, kar mi teče skozi žile. Ne vem če je bila kazen; jaz verjamem da je šlo zgolj za tehnično odločitev. Imel sem veliko željo znova zaigrati in pomagati ekipi. Odhajam zadovoljen s svojo vrnitvijo v začetno enajsterico”. Nazadnje je Ramos zatrdil, da je še veliko časa in bodo storili vse da zmanjšajo zaostanek za vodilnim moštvom na lestvici. “Oddaljenost je velika, a imamo še dovolj časa, da jo znižamo. Nismo v situaciji, ko bi se lahko ukvarjali z drugimi, moramo samo nadaljevati z delom in še naprej zmagovati.”

Prevedla: s.madridista