X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Poklon Di Stefanu

Častnik predsednik Real Madrida je prejel medaljo za športne zasluge (medalla al Merito Deportivo) – repliko prve lovorike za trofejo Santiaga Bernabeua, kjer je sodeloval tudi klub Millonarios de Bogota, in majico Kolumbije z njegovim imenom.

Kolumbijska ambasada v Španiji in klub Millonarios de Bogota sta se poklonila Alfredu Di Stefanu. Častni predsednik Real Madrida, ki so se mu pridružili bivši nogometaši Pachin, Amancio, Santamaria in Perez Paya, je prejel medaljo za športne zasluge – repliko lovorike za prvo trofejo Santiaga Bernabeua, na kateri je sodeloval tudi klub iz Kolumbije in majico Kolumbije z njegovim imenom. Pedro Lopez Jimenez, tretji podpredsednik kluba, Enrique Sanchez, sekretar izvršnega odbora in predstavnik Santiago Aguado so sodelovali na prireditvi.

Alfredo Di Stefano, ki se je pred selitvijo v Madrid kalil pri klubu Millonarios de Bogota iz Kolumbije, se je fotografiral s prisotnimi in spregovoril o njegovem času pri Kolumbijskem klubu: “Bilo je fantastično, ekipa je bila dobra in zelo uravnotežena; vsi smo radi igrali v ekipi, vsi smo bili prijatelji.” 

Kolumbijski veleposlanik v Španiji, Orlando Sardi de Lima, je izrazil občudovanje nad častnim predsednikom Reala: “Alfredo Di Stefano je bil izjemen nogometaš, ki je navijače Millonariosa zelo osrečeval.” Nato je Sardi de Lima pohvalil tudi delo Reala in njegovih fundacij: “Real Madrid širi sporočilo miru z njegovimi nogometnimi šolami.”

Noemi Sanin, predsednik izvršnega odbora kluba Millonarios in bivši kolumbijski ambasador je na koncu izpostavil, da sta zaradi častnega gosta kluba Millonarios in Real Madrid postala velika. Oba kluba se bosta v sredo pomerila za 34. lovoriko Santiago Bernabeu.