X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Butragueno sodeloval pri odprtju šole

Direktor institucionalnih odnosov, Emilio Butragueno, je sodeloval ob slavnostni otvoritvi prve socialno-športne akademije fundacije Realmadrid v Boliviji. Zahvaljujoč v juniju podpisanemu sporazumu med fundacijo Alalay in Gol Bolivija, bo ta projekt, imenovan “Učenje vrednot”, pomagal več kot 1200 otrokom in mladostnikom. Program se bo pričel oktobra.

Lokalna partnerja fundacije Realmadrid v Boliviji, Fundaciji Gol in Alalay, sta danes bila prisotni na slavnostni otvoritvi v mestih La Paz, El Alton in Santa Cruz de la Sierra. Otvoritve sta se udeležila tudi Pablo Groux, bolivijski minister za Kulturo, Vladimir Sanchez, minister za Javno delo  in ostali pomembni gostje iz Kolumbije, ko so želeli podpreti razvoj socialno-športnih akademij v tej državi.

Ta projekt fundacije Realmadrid bo pomagal ogroženim otrokom in mladostnikom. Dijaki bodo celovito fizično in psiho-socialno izobrazbo dobivali na šestih različnih šolah, lociranih v mestih La Paz, el Alto, Santa Cruz de la Sierra in Cotoca. Trenerska ekipa fundacije Realmadrid bo v oktobru, kar je le nekaj tednov pred začetkom socialno-športnih aktivnosti,  izvedla projekt “Oni igrajo, mi izobražujemo”.