X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa Reala nazaj na treningu

Real Madrid je danes prvič v tem tednu treniral. Na treningu so se igralci pripravljali na 34. izvedbo pokala Santiago Bernabeu. Real se bo danes ob 20.30 namreč pomeril z ekipo Millonarios F.C. Na treningu se je prvi ekipi pridružilo še osem igralcev mladinske akademije: Pacheco, Fabinho, Derik, Alex, Mosquera, Omar, Denis in Mario Hermoso.

Beli so danes trenirali na vadbenih prostorih Real Madrida, s ciljem, da z osvojitvijo lovorike Santiago Bernabeu ponovno razveselijo navijače. Na tekmi se bodo merengueji spopadli z vodilno ekipo kolumbijske lige. Jose Mourinho je vodil trening na katerem so bili zraven igralcev prve ekipe tudi igralci Castille; Pacheco, Fabinho, Derik, Alex, Mosquera, Omar, Denis in branilec mladinske B ekipe, Mario Hermoso.

Na treningu so se igralci najprej razdelili v tri skupine. Vratarji Adan, Jesus in Pacheco so bili v prvi skupini, ki jo je nadziral trener vratarjev Silvino Louro. Casillas, Pepe, Arbeloa, Marcelo, Xabi Alonso, Di Maria, Cristiano Ronaldo in Omar so tvorili drugo skupino, ki je trenirala pod budnim očesom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije. Omenjena skupina se je najprej primerno ogrela, nato pa je trenirala z žogo. Ostali igralci so tvorili tretjo skupino, ki se je najprej intenzivno segrevala, nato pa je izvajala vaje za hitrost pod nadzorom trenerja Joseja Mourinha.