X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Rudy in Slaughter sta se udeležila predstavitve lige Endese

Krilo Reala je sodelovalo v metih za tri točke, center pa je tekmoval v zabijanju.

Rudy Fernandez in Marcus Slaughter sta predstavljala Real na otvoritveni slovesnosti lige Endese, kjer Beli igrajo prvo tekmo to nedeljo ob 19. uri proti ekipi Unicaje iz Malage. Na dogodku sta se ponovno zvrstili tekmovanji v zabijanju in v metu za tri točke. Deve novi okrepitvi Reala sta sodelovali v teh dveh tekmovanjih. Rudy je je za las zgrešil napredovanje v zadnjo stopnjo tekmovanja, Slaughter pa je končal na tretjem mestu.

Prostori lige Endese so bili za en dan  pretvorjeni v košarkarsko igrišče in predstavniki vseh 18 ekip lige Endese v sezoni 2012/2013 so bili prisotni. Juanma Iturriaga je vodil dogodek, kjer so bili v ospredju glasba, ples in košarka.

Prva madridista na igrišču je bil Rudy Fernandez, ki je sodeloval v metu za tri točke proti Carlu Englishu (Asefa Estudiantes), Albertu Corbachu (Blusens Monbus), Chadu Toppertu (CAI Zaragoza), Kastasu Vasileiadisu (Gescrap Bilbao Basket), Javiju Salgadu (Lagun Pro Aro),  in Sergiiju Gladyrju (Mad-Croc Fuenlabrada). Krilni igralec Madrida je zadel 16 metov in za las zgrešil finale v katerem je zmagal Gladyr.

Metu za tri točke je sledilo spektakularno tekmovanje v zabijanju. Marcus Slaughter je predstavljal Madrid.  Sodelovali so še Alhaji Mohammed (Blancos de Rueda Valladolid), Tomas Satoransky (Cajasol), Charles García (Mad-Croc Fuenlabrada) in James Gist (Unicaja).  Realov center je odprl tekmovanje s fantastičnim zabijanjem pri katerem mu je pomagal soigralec Sergio Rodriguez.

V drugem poskusu je Slaughter  pokazal svoj smisel za šov in odlično delo nog preden je skočil čez Mohammeda in zabil žogo skozi obroč. Nato je prišel tretji poskus v katerem je igralec Madrida poskusil osvojiti publiko z odličnim delom nog in originalnim zabijanjem pri katerem je žoga padla z drugega nadstropja stavbe. To je bilo zabijanje za katerega je dobil največ točk (45), a tudi to bi bilo dovolj, da bi premagal Gista iz Unicaje, ki je osvojil zmago v tem tekmovanju.

Prevedel: matej1911