X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Priprave na tekmo proti Deportivu

Ekipa Real Madrida se je, po visoki zmagi za Trofejo Santiaga Bernabeua, vrnila na trening. Ekipa je drugič ta teden trenirala na vadbenih prostorih Real Madrida, kjer se je začela pripravljati za tekmo proti Deportivu iz La Corune, ki bo odigrana v nedeljo ob 19.50. Jose Mourinho je na trening vpoklical tudi igralca Castille, Joseja Rodrigueza in Cristiana Benaventeja.

Real Madrid si želi v nedeljo osvojiti drugo ligaško zmago v obdobju enega tedna. V ponedeljek so merengueji že bili uspešni proti Rayu Vallecanu, v nedeljo pa si beli želijo uspeh ponoviti. Jose Mourinho je na trening vključil tudi vezista iz Castille, Joseja Rodrigueza in Cristiana Benaventeja.

Trening se je začel z delitvijo na tri skupine. V prvi skupini so bili Albiol, Nacho, Khedira, Modrić, Özil, Kaká, Callejón, Benzema in Morata. Devet igralcev je opravilo raztezne vaje in nato še segrevanje pod vodstvom trenerja za fizično pripravo, Ruija Farije.

Casillas, Adán in Jesús so tvorili drugo skupino, ki je vadila pod budnim očesom trenerja vratarjev, Silvina Loura.

Preostali igralci so opravili intenzivno segrevanje, nato pa so trenirali z žogo.