X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Borja: “Doma moramo zmagati in biti dober nasprotnik.”

“Ponferradina ni dobro začela sezone, imela bo veliko željo, da nas premaga in se znova vrne v igro”, pravi Óscar Plano

Castilla se na Di Stéfano, potem ko je prvič zmagala v gosteh na Pedro Escartínu proti Guadalajari (3-4), vrača  z željo da ponovno zmaga proti Ponferradini (danes, 21:00h; Marca TV). Napadalec Borja pravi, da ofenzivni del deluje odlično, a verjame, da je lahko še boljši: »Doma moramo ponovno zmagati in biti dober nasprotnik na domačem igrišču. Statistika pravi, da zabijemo veliko število golov, da delujemo v redu, a moramo še marsikaj popraviti. Lahko zabijemo še več, kajti ustvarjamo veliko priložnosti«.

Soigralec Óscar Plano se strinja in svetuje, da se ne gleda na statistiko, številke pravijo da Ponferradina še nikoli ni premagala Castille: “Statistika ni pomembna, kajti liga je nepredvidljiva. Moramo se dokazati proti zelo težavnemu nasprotniku, ki se je zelo okrepil. Niso dobro začeli sezone, zato bodo imeli ogromno željo zmagati, da dobijo potreben zalet in začnejo niz zmag, ter se tako izvlečejo z dna lestvice. Mi pa moramo osvojiti tri točke, da se približamo vrhu”.


Beli so zabili osem golov na zadnjih 3 tekmah doma. »Smo zelo ofenzivna ekipa, z veliko potenciala v napadu, kar se je že pokazalo na začetku lige. Smo ena od ekip, ki zabija največ golov, ampak jih tudi prejmemo relativno veliko, zato moramo popraviti obrambno igro in verjamem, da bomo iz dneva v dan boljši in ne bomo trpeli v zaključkih,« poudarja Plano.

Castilla začenja to tekmo, potem ko je uspela proti Guadalajari prvič v sezoni zmagati v gosteh. Za Borjo “je bila tekma zelo težka. Bilo je zelo pomembno osvojiti točke v gosteh, tako da se še dodatno motiviramo, upam, da nam po ta zmaga pomagala proti Ponferradini”. Plano še enkrat poudarja zmago v Guadalajari in spominja, da je ekipa prišla “iz zelo težke tekme, kjer so naredili preobrat v zadnjih desetih minutah, ko je bilo že vse izgubljeno. Segunda je nepredvidljiva, če nisi 100% pripravljen, te lahko premaga kdorkoli”.

Prevedla: s.madridista