X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fotografiranje Real Madrid Castille in Real Madrid C

Ekipi Real Madrid Castille in Real Madrid C sta opravili uradno fotografiranje za sezono 2012/2013. Fotografiranje je potekalo v četrtek na stadionu Alfredo D Stefano. Ob fotografiranju so seveda sodelovali tudi trenerji obeh ekip, prav tako pa je bil prisoten Nogometni direktor Miguel Pardeza in direktorja kluba Manuel Cerezo in Nicolas Martin-Sanz.

24 igralcev, ki jih vodi trener Alberto Toril in 19 igralcev, ki jih vodi Jose Manuel Diaz, je tako poziralo za nepozaben portret, ki se bo vpisal v zgodovino kluba. Za veliko igralcev je bilo to prvo uradno fotografiranje v belem dresu.

Snemanje se je pričelo v četrtek ob 10.00, najprej pa so pred objektive stopili igralci Castille. Igralci druge lige so se najprej z žogo fotografirali na igrišču, nato so opravili še skupinsko fotografiranje, na koncu pa je sledilo še individualno. Quini, Borja in Fabinho, novi igralci castille v tej sezoni, so bili še posebej vznemirjeni pred prvim uradnim poziranjem.

Nato so na vrsto prišli igralci ekipe Real Madrid C. Fotografiranje je potekalo v istem ritmu, Pet okrepitev Realove C ekipe: Jacob, Marc, Mariano, Burgui in Joel je bilo najbolj navdušenih nad fotografiranjem. S fotografiranjem sta se obe ekipi vpisali v zgodovino kluba, saj ima Real sedaj predstavnika v prvih treh najmočnejših španskih ligah.