X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid Castilla v lovu za novo zmago

Po dobrem delu, ki ga je Castilla opravila na tekmi proti Guadalajari, kjer so merengueji dosegli prvo zmago v gosteh, se danes tekmovanje vrača na stadion Alfredo Di Stefano. Real Madrid Castilla se bo danes ob 21.00 namreč na domačem stadionu, v iskanju četrte letošnje zmage, pomerila s Ponferradino. Za Castilo bosta ponovno zaigrala Jesus in Morata, domači pa bodo proti ekipi, ki je do sedaj le enkrat zmagala, iskali nove tri točke. Oči javnosti bodo osredotočene predvsem na najboljšega strelca Lige Adelante, ki je v letošnji sezoni zabil že pet zadetkov.

Na treh domačih tekmah v letošnji sezoni je Castilla dvakrat zmagala in le enkrat izgubila. Real Madrid in Ponferradina sta se v Ligi Adelante že pomerila v sezoni 2006/07, ko je Castilla zmagala z rezultatom 3-1. V Segundi Division B sta se Real Madrid in Ponferradina pomerila petkrat, Castilla je bila uspešna trikrat, tekma pa se je dvakrat končala z remijem. Toril je za današnjo tekmo vpoklical 18 igralcev. Iz seznama je zaradi poškodbe odpadel Antonio Martinez. Glavna sprememba, glede na prejšnjo tekmo, je povratek vratarja Jesusa in napadalca Morate.

Ponferradina je trenutno dvajseta ekipa Liga Adelante, dosegla je štiri točke. Ponferradina je do sedaj zmagala na tekmi proti Alcorconu in remizirala z Almerijo, zato bo na današnjem srečanju krčevito iskala tri točke. Ekipa, ki jo vodi Claudio Barragan, je, podobno kot Castilla, šele letos napredovala v Ligo Adelante. Najboljši strelec Ponferradine je Yuri, napadalec, ki je letos dosegel tri zadetke.

Ekipa Mesto Točke Š Z R P DZ PZ
RM Castilla 11º 9 6 3 0 3 13 13
Ponferradina 20º 4 6 1 1 4 7 10