X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso v celoti odigral vse uradne tekme

Po osmih uradnih tekmah Real Madrida v tej sezoni (pet v prvenstvu, dve v Super pokalu in ena v Ligi prvakov) je ostal zgolj še eden igralec v polju, ki je na igrišču preživel vseh 756 minut skupnega igralnega časa. Zraven Xabija Alonsa ni bil zamenjan zgolj še izjemen vratar, Iker Casillas. Trener je v letošnji sezoni na uradnih tekmah računal na 19 igralcev. Cristiano Ronaldo (728), Arbeloa (727) in Sergio Ramos (662) so preostali igralci z največ odigranimi minutami.

Xabi Alonso je ob začetku njegove četrte sezone v belem dresu še vedno eden izmed najpomembnejših članov ekipe. Bask je odličen predvsem v organizaciji igre in nudenju ravnotežja v ekipi. V letošnji sezoni je v celoti zaigral na vseh uradnih tekmah. Cristiano Ronaldo, ki je bil zamenjan v zadnjih minutah tekme proti Granadi, je drugi igralec v polju z največ odigranimi minutami, tesno pa mu sledita Arbeloa in Sergio Ramos.

Jose Mourinho neprestano poudarja pomembnost celotne ekipe v želji po konkurenčnosti v vseh tekmovanjih. Dokaz tega je dejstvo, da je letos na uradnih tekmah zaigralo že 19 igralcev, med njimi so vsi razen Morate, tekmo že začeli v prvi enajsterici. Edino vratarja Adan in Jesus ter Kaka, Carvalho in Nacho, v tej sezoni še niso bili člani začetne enajsterice na uradni tekmi.

IGRALCI Z NAJVEČ MINUTAMI
IGRALEC PRVENSTVO LIGA PRVAKOV SUPER POKAL MINUTAŽA
Xabi Alonso 473 94 189 756
Casillas 473 94 189 756
Cristiano Ronaldo 445 94 189 728
Arbeloa 444 94 189 727
Sergio Ramos 473 189 662