X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perez kosil z najstarejšimi člani kluba

Predsednik Real Madrida, Florentino Perez je v direktorski loži stadiona Santiago Bernabeu kosil s 100imi najstarejšimi člani kluba. Na kosilu je bil prisoten tudi častni predsednik kluba, Alfredo Di Stefano, nekaj članov odbora in veliko bivših nogometašev ter košarkarjev Reala. Florentino Perez se je omenjenim v govoru  zahvalil za njihovo zvestobo, zaupanje in predanost. Govor je bil poln emocij in spominov, člani pa so izrazili zaupanje v delo Joseja Mourinha in ekipe. 

100 najstarejših članov kluba se je včeraj zbralo v direktorski loži stadiona Santiago Bernabeu, kjer so kosili s predsednikom kluba, Florentinom Perezom. Predsednik kluba je pred kosilom odšel do vsake mize in se članom zahvalil za njihovo zvestobo, predanost in zaupanje: “Vsem vam, najstarejšim članom kluba, se bi rad zahvalil za prihod. To je pomemben dan, saj danes slavimo 110. obletnico kluba, z nami pa so tudi člani, ki štejejo več kot 80 let in ki so živa zgodovina kluba. 110 let po ustanovitvi ima klub uveljavljeno prepoznavnost, živi pa po zaslugi naših članov. Vi ste vrednote klube prenesli na druge. Imamo ogromno odgovornost, saj moramo klub v dobrem stanju predati naslednjim generacijam in nadaljevati z legendo Real Madrida.”

Florentino Perez je govor zaključil z besedami, namenjenimi Alfredo Di Stefanu: “Pred 60imi leti nas je premagal na lastnem stadionu, vendar je to storil zato, da je lahko z nami ostal za vedno. Spremenil je zgodovino nogometa in Real Madrida.” Vsi prisotni na večerji so dobili novo člansko izkaznico, srebrno medaljo z njihovim imenom in izvod knjige “La Liga del 110”. Na koncu je sledilo še tradicionalno fotografiranje.