X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Deportivu: Ronaldo

 “Vemo,da ne smemo več izgubljati točk in dobili smo zelo pomembno tekmo”, pravi madridista.

Cristiano Ronaldo je zabil tri gole Deportivu in po tekmi poudaril pomembnost zmage: “Bili smo nekoliko pasivni na začetku tekme, a po prejetem zadetku smo se zbudili in uspeli preobrniti rezultat. Pomembno je  ogrožati vrata nasprotnika, da se tako zabije več golov. Ekipa je odlična, vemo, da ne smemo več izgubljati točk in dobili smo zelo pomembno tekmo”.

Napadalec je bil zelo zadovoljen z igro ekipe na tekmi in ker so njegovi goli pripomogli k novi zmagi: “Dobro smo igrali, tako v prvem kot v drugem polčasu in smo pravični zmagovalci. Morali smo zmagati, da pridobimo na samozavesti. Najpomembnejše je da so trije goli pomagali ekipi, da na tekmi zmaga. Na vsaki tekmi poskušam pomagati”.

Portugalec je odgovoril na vprašanja o rotaciji v postavi: “Moramo sprejeti odločitve trenerja, on ve kaj je najboljše za ekipo. Sezona je dolga in moramo menjavati. Vsi igralci so vrhunski, z veliko talenta”. Cristiano Ronaldo je govoril tudi o naslednjem krogu in tekmi proti Barceloni: “Vemo da nas čaka zelo težka in zahtevna tekma. Moramo biti skoncentrirani in verjeti, da bomo odigrali dobro tekmo. Proti Ajaxu v Ligi Prvakov nas tudi čaka težka naloga”.