X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Jorge Casado in Mosquera z največ odigranimi minutami

 Igralca belih imata odigranih 630 minut na sedmih tekmah v Ligi Adelante.

Castilla ima za sabo že sedem odigranih tekem. Jorge Casado in Mosquera sta s 630-imi odigranimi minutami postala edina igralca, ki sta preživela vse minute na igrišču, dvojica pa je nenadomestljiva za trenerja  Alberta Torila. Alberto Toril je drugače v letošnjem domačem prvenstvu ponudil minute že kar 20im igralcem.

Odigralo se je že sedem tekem v Ligi Adelante in edino dva igralca iz Torilovega moštva sta bila vedno prisotna na igrišču: Jorge Casado in Mosquera. Oba imata odigranih po 630 minut in sta postala glavno jedro madridskega moštva. Z največjo minutažo sta takoj za njima Juanfran in Jesé, s 601 in 596 odigranimi minutami. Borja, Óscar Plano, Juanfran, Casado, Mosquera in Jesé so igralci,ki so odigrali največ tekem v prvenstvu, zadnji štirje med njimi so vedno začeli v začetni postavi.

Alberto Toril je že večkrat poudaril, da so vsi igralci v ekipi sposobni odigrati zelo kvalitetno. Naj igra kdorkoli, kakovost ekipe je še vedno na najvišji točki. Tako je Toril omogočil igranje že 20-im igralcem na sedmih odigranih tekmah Lige Adelante.