X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka nadaljuje misijo »vrnitev«

Navijači so Brazilca nagradili z aplavzom.

Kaka je končno dosegel teden svojega »vstajenja«, cilj da zopet obleče majico Reala na uradni tekmi. Njegova zadnja tekma sega že celo nazaj v prejšnjo sezono, natančneje  na 5. maj, ko je Real Madrid igral prvenstveno tekmo proti Granadi na Los Carmenesu. Takrat je bil Kaka zamenjan med odmorom. Včeraj, približno 5 mesecev kasneje, se je Brazilec le vrnil na tekmo, ki ni bila zgolj prijateljska.

Realova osmica je imela jasno željo, da se dokaže. Kaka je igral spredaj v zelo napadalno usmerjeni vlogi, kot tudi na desni strani, na levi in v centru. Imel je tudi veliko priložnost v protinapadu, ko je Cristiano Ronaldo, ki je imel na desni odkritega samega Benzemaja, raje podal na levo stran Kakaju. Portugalec je hotel nagraditi svojega prijatelja z golom, vendar je Ricardo streljal preveč nizko in po sredini, tako da ni bilo težav za Aranzubio, vratarja Deportiva.

S časom je usihala njegova eksplozivnost, sicer logično za igralca, ki ni igral že toliko časa.

Kljub temu, popotnica nosilca nagrade Zlata žoga 2007 ta teden ne more biti boljša. Zaigral je proti los Millonariosom po tem, ko ni igral niti minute to sezono, ki traja že 6 tednov. In vse to je naredil v stilu, saj je odigral zelo dobro partijo.

Včeraj je Mourinhu poplačal njegov trud – ta je bil daleč od predaje,  Kaka je namreč delal dvojne treninge in prav tako treniral zraven Castille, ko je bila prva ekipa prosta – s tem ko ga je ob polčasu postavil v igro na mesto Mesuta Özila.

Celo ko je bilo njegovo ime najavljeno po megafonu, ga je stadion nagradil z aplavzom. Navijači so prav tako naredili svoj del pri vrnitvi Brazilca v ekipo.

Karanka ga je včeraj podprl na novinarski konferenci: » Napredek Kakaja je viden od daleč. Mi smo mu rekli, da bodo njegove tekme že prišle, če bo ostal z nami tudi po koncu nogometne tržnice. To je tisto kar si vsi želimo in smo si želeli že lani. Ko igralec dela trdo kot on, bo dobil svojo priložnost in to se tudi izraža na igrišču.«

Brazilec medtem že hoče več. Zdaj je njegov cilj se uvrstiti v začetno enajsterico.

Vir: marca.com