X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Deportivu: Pepe

 “Zdaj je pred nami tekma Lige Prvakov, moramo opraviti svoje delo in zmagati”, pravi branilec Real Madrida

Pepe je zadel četrti zadetek Real Madrida proti Deportivu. Centralni branilec belih je zabil svoj prvi gol v sezoni, z glavo, po predložku Xabija Alonso z prostega strela. Po prejetih ovacijah Santiaga Bernabéua, se je zahvalil za podporo: “Moram se zahvaliti navijačem za podporo. Hočem, da vejo, da dokler bom tukaj, v Madridu, bom vedno dal vse od sebe in pomagal temu velikemu klubu”.

Pepe je proti Deportivu de la Coruña odigral odlično. Nepremagljiv v obrambi in z zadetim golom v napadu, je Portugalec bil eden od najbolj ‘opevanih’ igralcev s strani madridskega občinstva. “Čutim veliko ljubezen do navijačev Real Madrida”, pravi Portugalec, ki je prav tako imel par besed namenjenih Mourinho: “El míster nam vedno pomaga, meni in Varaneju je rekel naj bomo resni in skoncentriran; je trener, ki nam zelo pomaga”.

Po tem ko so uspeli zmagati tretjič zapored na uradni tekmi, Real Madrida upa, da bo nadaljeval svoj zmagovalni niz na pomemben gostovanju v Amsterdamu proti Ajaxu. Tekma pred el Clásicom proti Barceloni: “Sedaj imamo pred sabo tekmo v Ligi Prvakov, moramo biti skoncentrirani, potem bomo razmišljali o Barceloni. Naša skupina je zelo težka, a imamo kvaliteto, poskušali bomo odigrati našo igro in zmagati”, zaključuje Pepe.