X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Deportivu: Sergio Ramos

 “Cristiano Ronaldo  je v strelski formi, upamo da bo trajala in ga bomo videli v taki formi tudi na naslednji tekmi v La Ligi”, pravi Ramos.

Sergi Ramos je igral na tekmi proti Deportivu na  desnem krilu. Seviljec želi nadaljevati niz zmag in že razmišlja o naslednji tekmi v ligi prvakov: “Zmagali smo trikrat zapored in tako želimo nadaljevati. Kot pravi trener, že smo podarili kar smo lahko. Moramo nadaljevati v tej zmagovalni liniji in se izboljšati, da ne izgubljamo več točk. Liga je dolga, a več točk kot osvojimo bolje je. Sedaj bomo uživali v zmagi in razmišljali o Ajaxu v Ligi Prvakov. Imamo veliko željo po tej lovoriki”.

Madridista je spregovoril tudi o svojem položaju na tekmi in odgovoril na vprašanja o prihajajoči tekmi proti Barceloni: “Ni moja običajna pozicija v teh dveh letih, a za potrebe ekipe smo tu, da pomagamo in vsak se prilagodi glede na okoliščine. Proti Deportivu smo naredili zelo pomemben korak, naslednji teden nas čaka el Clásico,  imamo veliko razliko v točkah in tekma bo edina priložnost za odločen udarec po mizi in zmanjšanje zaostanka. Cristiano Ronaldo je v odlični strelski formi, upamo da bo trajala in da ga bomo takega videli tudi na naslednji tekmi v La Ligi”.

Branilec je spregovoril tudi o svoji trenutni formi: “Vedno pridem na igrišče z idejo, da dam svoj maksimus z najboljšo možno igro. Počutim se vedno bolje. Nihče ne more dvomiti v moje delo in mojo zvestobo klubu. Osem let sem v Real Madridu in imam tako slabe kot dobre trenutke. Pohvale so koristne, kritike prav tako, čeprav se poskušam izolirati od vsega skupaj”. Ramos ni hotel komentirati polemičnega sojenja drugim ekipam: “Vedno gledam vse tekme, ne samo Barcelonine, sem zvest spremljevalec nogometa. Ne komentiram sodnikov, ker bi jutri bil na naslovi strani”.