X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Unicaji: Pablo Laso

“V sredo nas čaka težka tekma v Valladolidu, proti rivalu, ki zna dobro izkoristiti svoja orožja na eni izmed najtežjih gostovanj”,  pravi madridski trener.

Prva tekma in prva zmaga za Real Madrid v košarkaški ligi. Lasovo moštvo se je spopadlo z Unicajo, ki se je zelo spremenila in ki bo, po napovedih madridskega trenerja “zelo visoko na lestvici”. Po prvi zmagi v Palaciu de los Deportes, je trener stopil pred novinarje na tiskovni konferenci , kjer je zatrdil: “Končna razlika je plod tega, kako je delala ekipa. Dobro smo delovali v obrambi, v situacijah, kjer so nam tekmeci postavili nove ideje. Edina napaka je veliko izgubljenih žog, a smo to pokrili z veliko ukradenimi žogami in blokadami”.

Kljub rezultatu 79-64, je Laso pohvalil nasprotnik za opravljeno delo: “Unicaja se je zelo spremenila, na koncu sezone bo končala visoko na prvenstveni lestvici”. Trener se je izogibal vprašanju o spodrsljaju Barcelone Regal v njenem debiju proti Blancos de Rueda Valladolid,  ki bo v sredo nasprotnik Madrida: “Zgodila so se presenečenja, ki jih nihče ni pričakoval. Liga je zelo izenačena. Valladolid je ekipa, ki zna izkoristiti svoja orožja na že tako zelo težkem gostovanju, če  ne celo najtežjem. Čaka nas zelo težka tekma Valladolidu. Slišal sem, da Valladolid ni dobil še nobene tekme v La Ligi. Evo, to je prva,”  pravi madridski trener.