X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Unicaji: Rudy Fernández

“Imamo dobre občutke. Bolje smo igrali v drugi polovici, še posebej v obrambi,” pravi madridski igralec.

Rudy Fernández slepo verjame v svojo ekipo in trdi da “navijači bodo uživali ob košarki”. O debiju v la Ligi pojasnjuje, da “bili smo boljši v drugi polovici, še posebej v obrambi, imamo dobre občutke”. Rudy še dodaja, da se bo Real Madrid “boril na vsaki tekmi, da bi lahko osvajal lovorike”.

Krilo Real Madrida ,Rudy Fernández, poudarja pomembnost zmage v prvem krogu lige Endesa: “Zelo je pomembna, še posebej proti tako močni ekipi kot je Unicaja. Bolje smo igrali v drugi polovici, še posebej v obrambi. Imamo dobre občutke”.

Igralec belih, ki je odigral odlično in prispeval 12 točk, je spregovoril o vlogi favorita Real Madrida: “Ker smo osvojili Supercopo Endesa, so vse oči uprte v nas, a v ligi je veliko dobrih ekip. Danes se je pokazalo, da se lahko zgodi nepričakovano z vsako ekipo. Liga Endesa bo zelo dolga, lahko pride do veliko padcev, a mi se bomo borili da bomo odlično pripravljeni na vsaki tekmi, da bi lahko na koncu osvojili vse lovorike”. Na zadnje se je Rudy zahvalil še navijačem, ki se v velikem število prišli v Palacio de los Deportes: “Na tekmah, ki bodo odigrane tu bodo uživali”.