X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid je ponovno odkril strelivo

Real Madrid je proti Deportivu ponovno udaril tako silovito kot je to počel že v lanski sezoni. Prav učinkovitost  je manjkala v prvem delu te sezone in to lahko razloži trenuten položaj na lestvici v španski ligi.

Proti Deportivu je Real Madrid imel 23 strelov, 13 od tega jih je šlo proti golu. To je tretji najboljši izkupiček sezone, ampak je vseeno dal največjo zmago 5-1, zahvaljujoč tudi dvema enajstmetrovkama.

Proti Valenciji v prvem krogu španske lige, je bila Realova uspešnost 10%, proti Deportivu pa kar okrog 40%.

V Ligi je bila Realova največja napadalna uspešnost prav na prvi tekmi proti Valenciji. Vendar 24 strelov (10 od tega v okvir vrat) je bilo spremenjenih le v en zadetek, ki je bil v tej akciji nevtraliziran s strani Jonasa, ki je spravil Pepeja v bolnišnico.

Kakorkoli, Realov rekord v tej sezoni nasploh je bil dosežen v Ligi prvakov proti Manchester Cityu, zanimivo da prav na tekmi, kjer je Jose Mourinho postavil v igro tri igralce na sredino igrišča, po mnenju mnogih defenzivne. Kljub temu je madridski Real sporžil kar 34 strelov na gol, 12 od tega jih je končalo med vratnicama. Med njimi je Ronaldov strel prinesel veliko in mučno zmago nad prvaki Anglije.

Proti Valenciji je Madridov zadetek štel 10% njihovih strelov v okvir vrat. V Ligi prvakov se je njihov izkupiček povečal na 25%, proti Deportivu pa celo na 40%. Definitivno je to dober znak v tednu pred obiskom na Camp Nou.

vir: marca.com