X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa: “Prejšnji rezultati ne pomenijo nič”

“Imamo težko skupino tako, da ne smemo izgubljati točk na nobeni tekmi”, pravi branilec belih o jutrišnji tekmi.

Arbeloa se je pogovarjal z  novinarji na novinarski konferenci v Amsterdam Areni, kjer so bosta jutri srečala Real Madrid in Ajax v drugem krogu skupine  D Lige Prvakov. Branilec belih je analiziral nasprotnika,  aktualnega nizozemskega prvaka: “Imamo težko skupino tako, da ne smemo izgubljati točk na nobeni tekmi.. Moramo biti skoncentrirani in se zavedati,da nam ne bo lahko. Ogledali smo si Ajaxove posnetke in el míster nam je razložil, da so letos veliko bolj nevarni kot so bili. Ne oziramo se na prejšnje rezultate.”

O odnosu, ki ga ima ekipa s svojim trenerjem, canterano pravi: “Zelo spoštujemo Mourinha, vsi smo odrasli ljudje, od tu spoštovanje in zaupanje, če nam kaj ni všeč se na samem pogovorimo z njim. Imamo zelo dober odnos z njim”.

O informacijah, ki trdijo da se slačilnica Real Madrida deli na  klane, Arbeloa pravi: “Te novice nam očitno želijo slabo, če rečem da so povsem neresnične mi ljudje ne bodo verjeli. V moštvu imam z nekaterimi boljše odnose kot z drugimi, a tako je povsod. O tej temi nimam veliko za povedati. Predstavljam si da nas tisti, ki  pišejo take stvari sploh ne poznajo in ne vejo kaj se dogaja v naši slačilnici. Ekipa je zelo povezana med sabo in z trenerjem”.

Na zadnje, na vprašanje o Sergiu Ranosu in celi situaciji z Özilovim dresom, razkriva: “Opazili smo šele v drugem polčasu in, ker je bil blizu klopi. On je zadevo pojasnil in ne bi smeli več o tem debatirati. Hotel mu je posvetiti gol in to je to. Kar si jaz mislim o tem, sem povedal Serigu in to ostaja med nama”.