X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema: “Proti Ajaxu bo težko, saj hočejo vsi premagati Real Madrid”

“Moramo se dobro pripraviti na tekmo in pokazati na kakšnem nivoju smo,” trdi napadalec belih.

Druga tekma v Ligi Prvakov, isti cilj: zmaga. Po zmagi nad Manchester Cityom, ekipa Joséja Mourinha potuje v Amsterdam, kjer bo igrala proti Ajaxu, ekipi, s katero se je srečevala v zadnjih dveh sezonah in ki se sodeč po rezultatih -12 zadetih golov na štirih tekmah, ne bo končala slabo za madridsko moštvo. Karim Benzema, eden od najboljših na prvem evropskem srečanju ve, da se ekipa v enem letu lahko zelo spremeni, a to ne preprečuje Benzemaja, ki pravi, da se morajo dobro pripraviti in iti na zmago, čeprav bodo nizozemčani hoteli otežiti stvari Real Madridu. “Vsako leto se ekipa spremeni, mentaliteta ni več ista. Vemo, da bo težko saj vsi hočejo premagati Real Madrid. Vedno se to dogaja, a mi se moramo dobro pripraviti na tekmo in pokazati iz kakšnega testa smo”.

Francoski napadalec, ki je že zadeval  na tekmah proti nizozemski ekipi, zadel je v Amsterdamu (0-4) pred dvema letoma in lani na Bernabéu (3-0), trdi v izjavi pred tekmo: “Poznamo Ajax, velikokrat smo igrali z njimi v zadnjih dveh letih. Ne bo lahko, vse tekme so težke, a moramo iti na zmago na tako pomembnem srečanju”.