X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid odhaja na turnejo v ZDA

Košarkarska ekipa Real Madrida danes odhaja na turnejo v ZDA, kjer se bo pomerila z ekipama Memphis Gzrizzlijev in Toronto Raptorsov. Naslednjo tekmo v ligi Endesa bo Real odigral v sredo, ko se bo soočil z ekipo Blancos Rueda Valladolid. Real Madrid bo tako prvič zaigral v Ameriki. Ekipa je iz Madrida odpotovala ob dvanajstih, pot pa jo bo najprej vodila v Memphis, kjer bodo beli v soboto igrali proti Grizzlijem. Naslednji dan bo ekipa Reala odšla v Toronto, kjer se bodo pomerili z Raptorsi.

Merengueji se bodo v okviru Euroligaške Ameriške turneje 2012 pomerili z ekipama Marca Gasola in Joseja Manuela Calderona. V soboto, 6. oktobra, bo Real Madrid na FedEx Forumu v Memphisu zaigral z Grizzliji. Dva dni kasneje, v ponedeljek 8. oktobra, pa se bo v Air Canada Centru pomeril z Raptorsi.

Real Madrid se je do sedaj z ekipami iz NBA pomeril štirikrat. Prva tekma se je odvijala leta 1988: Celticsi Larrya Birda so takrat premagali ekipo Reala, v kateri sta blestela Petrović in Martins. Pet let kasneje, leta 1993, so Phoenix Sunsi v Munchnu ponovno premagali Real Madrid. Real Madrid je do sedaj edino zmago dosegel pred petimi leti, ko so na domačem terenu z rezultatom 104-103 premagali Raptorse. Leta 2009 so Kirilenkovi Jazzi v Madridu ponovno bili boljši od domačinov.