X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

50% navijačev bi rado videlo Kakaja na El Clasicu

Internetni uporabniki Asa želijo Kakaja na tekmi proti Barceloni v nedeljo. Z nekaj več kot 25,000 glasovi je prejel več kot 50% vseh glasov in je s tem prehitel Özila, ki jih ima 29% in Modrića z 21%.

Internetni uporabniki as.com hočejo v nedeljo na prvem clasicu sezone v ligi na Camp Nou videti Kakaja pred Özilom in Modrićem. Z več kot 25,000 glasovi je Brazilec prejel več kot polovico glasov, medtem ko jih je Mesut Özil prejel slabo tretjino, hrvaški reprezentant Luka Modrić pa dobro petino. S tem Kaka uživa največ podpore izmed igralcev, ki so sodelovali v anketi.

Kaka, ki je bil letos poleti že z nogo in pol izven Madrida, je s svojim odnosom in treningom ter dobro odigranimi minutami na Pokalu Bernabeu prepričal tudi Mourinha in postal hud konkurent Nemcu s turškimi koreninami in Hrvatu. Mourinho je za Özila dejal, da od njega pričakuje »več kvalitetnih minut« in da Modriću še vedno manjka nekaj karakteristik, ki so potrebne za igranje v Realu. Özil s formo letos še ni prepričal Mourinha, medtem ko Modriću manjka nekaj avtomatizma za igranje v ekipi.

Zanimivo je, da je Kaka eno svojih najboljših tekem v belem dresu prikazal prav na Camp Nou prvo sezono. V sezoni 2009/10 je Barcelona to tekmo dobila z 1-0 z zadetkom Zlatana Ibrahimovića, vendar je Kaka igral dobro pod Pellegrinijevem vodstvom. Brazilec, ki preživlja srečne dni, ker je doživel ponovni vpoklic tudi v brazilsko reprezentanco, potem ni igral proti Katalancem vse do izida 1-3 v ligi lansko sezono. Prišel je v igro v 57.minuti, vendar mu ni uspelo spreobrniti rezultata.

V Ligi prvakov v sezoni 2010/11 je Kaka igral na drugi tekmi polfinala(1-1). Na igrišu je preživel 59 minut. Tudi v Copa del Rey je lansko sezono začel na zelenici. Tam je ostal do 60.minute tekme, ki se je končala z 2-2. To je pomenilo izpad.

Na kratko, Kaka je prikazal relativno dobre predstave proti Barceloni. Njegova dobra forma po toliko časa, podpora Mourinha in navijačev, kot je razvidno iz ankete, ga postavlja v dober položaj, da tudi v nedeljo zaigra proti Barceloni.