X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Figo: “Raul se je hotel upokojiti v Realu”

Za bivšega igralca Reala iz Madrida si Cristiano Ronaldo zasluži Ballon d’Or

Bivši igralec Real Madirda Luis Figo je podal kontroverzno izjavo za športne novice Al Jazeera, ko je rekel, da je bil Raul »brcnjen« iz Madrida in da se je želel tam upokojiti.

“Raul je bil vržen iz Madrida. Hotel se je upokojiti v tem klubu, vendar se ni mogel. Zdaj upam, da bo srečen v Katarju,” je povedal Figo, medtem ko je zanikal, da bi se lahko pridružil Mourinhovemu strokovnemu štabu, po tem ko se je mesto izpraznilo po odhodu Zidana. “To ni res kar je krožilo po medijih kar nekaj časa. Zgolj natolcevanja,” je dodal.

Luis Figo je bil jasen o tem kdo si po njegovem mnenju zasluži nagrado Ballon d’Or to sezono. “Mislim, da si Cristiano zasluži Ballon d’Or, ker je zmagal ligo. On in Messi sta dva odlična igralca, ampak med seboj različna. Ne vem zakaj je Ronaldo žalosten, ne maram se vtikati v osebne zadeve drugih,” je povedal.

Portugalski zvezdnik ni okleval, da je izjavil, da prednost Barce še ni neulovljiva. “Osem točk še ni tako velikih, da bi lahko govorili kdo bo na koncu slavil,” je dejal.