X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Izjemen gol Benzemaja je navdušil novinarje

Nacionalni in mednarodni tisk sta navdušena nad golom Francoza in “hat-trickom” Cristiana Ronalda.

Po nacionalnih in mednarodnih medijih odmevajo izjemne škarjice Benzemaja in “hat-trick” Cristiana Ronaldo proti Ajaxu. Prepričljiva zmaga v Amsterdamu je Real izstrelila na vrh lestvice skupine D. V Franciji je časopis L’Equipe opisal zadetek svojega reprezentanta takole: “Benzema je zabil absolutno izjemen gol. Takšen zadetek lahko oblikuje kariero nogometaša. Že tako je bil zelo opazen na igrišču. Ronaldu je priskrbel asistenco za gol, potem ko je čudovito potegnil po levem boku.”

Tudi Sky Sports je pohvalil predstavo napadalca Reala s številko 9: “Benzema je zabil drugi gol na tekmi  po izjemnih “škarjicah”. Na Portugalskem je časopis Publico zapisal:  ” Ronaldo je zabil tri, a Benzemajev zadetek je bil najlepši. Zadetek s “škarjicami” po podaji Kakaja je bil najboljši trenutek tekme.”  V Braziliji so v Gezzeti Sportivi zapisali: “Benzema je zadel s “škarjicami”, ki dokazujejo njegovo kvaliteto.”

Španska Marca je gol Benzemaja opisala kot mojstrovino. Gol so komentirali takole: “Kakajev predložek je bil dober, a strel Benzemaja je presegel vsa pričakovanja. Mojstrovina.” Na naslovnici je pisalo: “Trije goli Ronalda in Benzemajev zbirateljski primerek so Real postavili na vrh skupine.”

AS je na naslovnico napisal: “Navdušeno na Camp Nou”. V notranjosti so gol Francoza opisali takole: “Kaka je poslal lebdeč in ne zavit predložek v kazenski prostor in genij je zaključil s “škarjicami.”  Prav tako so v ospredje postavili Ronaldov dosežek in njegovo strelsko povprečje: “Cristiano Ronaldo je zver in je letos dosegel že 12 zadetkov. Za Real je zabil že 158 golov na 154 tekmah. To povprečje je več kot impresivno.”

El Pais je napisal: “Benzema je zabil neverjeten gol. Težavnost in izvedba sta bila fantastična.” El Mundo se je pridružil hvali na račun Reala: “Benzemajeva mojstrovina. Drugi gol je bil protinapad hiter kot strela.”  Pri ABCju so zapisali: “Benzema je pokazal svoje mojstrstvo z izjemnim golom.”  La Razon pravi: “Odlična tekma za Benzemaja, Kakaja in Cristiana proti Ajaxu.”  La Gaceta je dodala: “Cristiano Ronaldo je vodil Real v zmagi nad Ajaxom s tremi goli. Odlično tekmo sta imela tudi Kaka in Benzema, ki je zabil evrogol.”