X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi proti Ajaxu: Kaka in Callejon

Kaka je tekmo proti Ajaxu začel v prvi enajsterici, ob tem pa je odigral pomembno vlogo pri zmagi Reala s 4-1. Po tekmi je za novinarje povedal: “Trdo delo se obrestuje in Real že kaže, da je v dobri formi. Zadovoljen sem, ker sem lahko zaigral. Moram nadaljevati z delom, ki se mi počasi obrestuje. Želim si zgolj pomagati ekipi.”

Brazilec je spregovoril tudi o prihajajoči tekmi proti Barceloni: “Sedaj bomo dva dni trenirali in se pripravljali na tekmo. Tekma je pomembna in ne vem, če bom v Barceloni zaigral. Ne vem kako se bo trener odločil.” Kaka je bil zadovoljen tudi z miselnostjo ekipe: “Zmaga s 4-1 kaže na to, da se vse odvija tako kot se mora, med igralci in trenerjem ni nobenih problemov, garderoba je združena. Ramos je že pojasnil situacijo.”

Tudi Callejon je analiziral tekmo proti Ajaxu: “Odigrali smo dobro tekmo, zelo smo zadovoljni z rezultatom. Ajax je močno pritiskal, mi pa smo vedeli kaj lahko pričakujemo in smo dobro nadzorovali potek srečanja. Za mano je sedaj že leto dni igranja v Ligi prvakov, zato sem na igrišču bolj miren.”

Kar se tiče prihajajočega derbija proti Barceloni je bil Callejon jasen: “Menim, da bomo Barcelono premagali, v primeru poraza pa bomo nadaljevali z bojem za naslov prvaka.” Na koncu je Callejon še dodal: “V garderobi Reala smo enotni. Stvari si povemo med sabo, tako je najboljše za vse. Ljudje si o nas izmišljujejo zgodbice. V garderobi vemo, da ne obstajajo različne skupine.”