X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid je treniral v pripravi na “el Clasico”

Real Madrid je treniral na Valdebebasu, pripravljal se je za naslednjo tekmo, ki bo v nedeljo proti Barceloni na Nou Camp (19:50) v okviru 7. kroga te sezone. José Mourinho je vodil 3. trening ta tedn, na katerem je imel na razpolago vse igralce prve ekipe, zraven pa še igralca Castille, José Rodrígueza.

Po samo dveh mesecih uradnega dela tekmovanja, bodo beli igrali svoj ​​tretji Clásico v tej sezoni, konec tedna bodo igrali v Barceloni, po petih zmagah na svojih zadnjih petih tekmah. V četrtek je José Mourinho vodil prvi trening z osredotočanjem na tekmo. Trener je vezista Castille, José Rodrígueza,  vključil v trening.

Trening je potekal na začetku v treh različnih skupinah. V prvi skupini so bili igralci, ki so začeli v Ligi prvakov proti Ajaxu. Pod vodstvom Rui Faria so skupaj neprekinjeno tekli z različnimi razteznimi vajami na igrišču 1 in 2, na Valdebebasu, preden so začeli igrati z žogo.

V drugi skupini so Casillas, Adan in Jesus trenirali skupaj. Trije vratarji Real Madrida so delali pod vodstvom trenerja vratarjev Silvino Louro. Delali so vaje z in brez žoge. Preostali igralci so se intenzivno ogrevali na fitnesu, kjer so delali v skupinah po štiri, nato pa so nadaljevali delo z žogo. Medtem je José Mourinho pozorno spremljala napredek vseh svojih igralcev.